HILVERSUM – De Anna’s Hoeve, de nieuwe wijk van Hilversum, heeft er op woensdag 19 oktober weer nieuwe bewoners bij gekregen. Ontwikkelaar Van Wanrooij leverde de eerste nieuwe huizen op aan de gelukkige kopers.

Ook de daaropvolgende donderdag en vrijdag worden steeds meer nieuwe bewoners gelukkig gemaakt. Voor het weekend zullen dus alle huizen opgeleverd zijn en vanaf dan zal de wijk volledig worden bewoond.

De Anna’s Hoeve is goed onderweg een echte wijk te worden. Naast het feit dat deze huizen opgeleverd zijn, is nu ook de wachtlijst van de zes nieuwe kavels in fase 5 gesloten. Vorige week werden er al paden en trappen aanleggen op de grondberg.

De opgeleverde huizen zijn twee onder-een-kap woningen zonder voortuintje. Gelukkig heeft de Anna’s Hoeve zelf een mooi groen gebied.