HILVERSUM - Onderwatersport Vereniging Hilversum (OSVH) organiseert op woensdag 26 september en op woensdag 3 oktober 2018 introductieavonden in zwembad ‘De Lieberg’ te Hilversum. Dit is een buitengewoon leuke ervaring om meer te weten te komen over duiken. U kunt tevens meer te weten te komen over twee andere sporten die je onder water kunt beoefenen: Hockey en Rugby.

Op het programma van deze twee woensdagen staan introductie, uitleg over niet commerciële vereniging, onze opleidingen, mogelijke brevetten en kosten centraal. Maar natuurlijk staat  het duiken met perslucht, wat het hoogtepunt van de avonden is, voorop.
De doelgroep voor deze twee avonden zijn voornamelijk beginners. Onderwatersport Vereniging Hilversum (OSVH) wil zo veel mogelijk nieuwe mensen kennis leren maken met het duiken. Gevorderde duikers zijn ook welkom. Mensen die in het buitenland een duikopleiding hebben gevolgd en hun kennis willen verdiepen eveneens. Vereiste minimale leeftijd va. 14 jaar.

Hilversum Actief
Op 23 september staat de OSVH met een stand op ‘Hilversum actief’ in Hilversum. ‘Hilversum Actief’  wil OSVH een podium bieden om zichzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek.

Contact
De aanvang  van de  avond is om 19.15 uur in zwembad de Lieberg
Adres:  Jan van der Heijdenstraat 170 – 1221 EM Hilversum.