Op maandag 4 december is 's avonds aan de S. Hoogewerffstraat een brand ontstaan waarbij een man ernstige brandwonden heeft opgelopen.
De rest van het gezin, een moeder en twee jonge kinderen, heeft de woning op tijd kunnen verlaten.

Op maandagavond rond half 9 ontstond in de woning brand als gevolg van kluswerkzaamheden.
Hierna werd direct 112 ingeschakeld. Omdat niet duidelijk was of alle inwoners het gebouw hadden verlaten werd het sein “Middel Brand” gegeven waardoor meerdere brandweerwagens en ambulances naar de woning reden.
Ook werd een traumahelikopter ingezet.

Bij de brand aangekomen constateerden de artsen ernstige brandwonden bij de man. De man is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gereden. De moeder en twee kinderen zijn niet gewond geraakt.

De huidige toestand van het slachtoffer is nog onbekend.

De brandweer kon na korte tijd het sein brandmeester geven. Volgens een woordvoerder is voornamelijk sprake van rook- en roetschade aan de woning.
Het gezin krijgt van stichting Salvage hulp met het afhandelen van de schade.