door: Stijn van der Heijden
HILVERSUM – op de tennisvelden van H.L.T.C ’t Melkhuisje in Hilversum wordt een driedaags tennistoernooi gehouden ter voorbereiding van internationaal tennistoernooi Roland Garros. Aan de Melkhuisje Masters doen vier internationale toptennissers mee om zich voor te bereiden op de internationale toptoernooien. De derde editie van het Hilversumse tennistoernooi wordt dit jaar gehouden op 16, 17 en 18 mei, één week voor de Frans Open.

Het toernooi werd vorig jaar bezocht door ruim 2.500 bezoekers en werd ook live uitgezonden op Ziggo Sport. Tennissers die vorig jaar deelnamen waren onder andere de Nederlander Robin Haasse en de nummer 47 van de wereld Nicholas Jarry. Deelnemers van dit jaar worden nog bekend gemaakt.

Het toernooi wordt niet alleen voor de tennisliefhebbers georganiseerd, maar het is ook een evenement voor netwerk- en relatiemarketing. Bedrijven en relaties kunnen zich profileren door onder andere reclame rond het centercourt en de online en offline marketing. De investering van de bedrijven kan variëren van €1.150,- voor leden van de VIP-club tot €95.000,- voor de titelsponsor. Een bedrijf dat partner wordt van Melkhuisje Masters betaalt €14.500,-.

Meer informatie over het tennistoernooi is te vinden op https://melkhuisjemasters.nl/ .