HILVERSUM - Peppa Pig, het varkentje bekend van de televisiezender Nickelodeon, is tot begin juni te zien in een nieuwe theatervoorstelling genaamd ‘Verrassingsfeest’ in theater Gooiland. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Deze voorstelling is alweer de tweede na het succes van ‘De Grote Plons’. In deze tweede voorstelling draait alles om een verrassingsfeest. Peppa speelt buiten met haar broertje en vriendjes en zonder dat Peppa het weet is de kamer helemaal versierd en staat er een chocoladetaart op tafel. Er staat een feestelijke dag op de planning. In deze familiemusical zitten verschillende decors en wordt er gebruik gemaakt van handpoppen. Ook zijn er liedjes en dansjes die bedoeld zijn om mee te doen, meldt de website van theater Gooiland.

Na de voorstelling kunnen de kinderen (en ouders) met Peppa op de foto en kunnen ze ook nog een dikke knuffel krijgen.

De voorstelling is te zien tot begin juni.