HILVERSUM: Cabaretier Mariska Boer speelt haar zelfgeschreven voorstelling WIRWAR, waarbij je wordt meegenomen door de rollercoaster van het leven, zondag 27 januari in Theater Kleintje Kunst.

De voorstelling WIRWAR neemt je mee door de rollercoaster van het leven. Zowel de diepte- als de hoogtepunten die je in het leven kunt tegenkomen, worden behandeld. De rit door het leven gaat gepaard met abrupte afdalingen, snijdende bochten, loopings en kurkentrekkers.

Wat uniek is aan de speelstijl in deze voorstelling, is dat de twee grote uitersten humor en drama gecombineerd worden. In WIRWAR gaat Boer samen met het publiek door het verhaal. Het publiek hoeft niet op alle momenten antwoord te geven, maar er is wel sprake van een voorstelling met interactie. “Deze intieme setting geeft de voorstelling veel meerwaarde”, vertelt Mariska Boer.

Mariska Boer is in 2014 afgestudeerd aan de theateropleiding en volgde daarna theaterlessen. Sinds 2016 treedt Boer op als soloartiest.  Zij heeft niet alleen de voorstelling zelf geschreven maar speelt ook  de voorstelling. Haar inspiratie heeft Mariska gehaald uit het dagelijkse leven. “Bepaalde pijn maar ook zeker hoogtepunten speelden een grote rol voor mijn inspiratie voor het schrijven van WIRWAR.  De centrale vraag is dan uiteindelijk: ‘’Waar kies je dan voor? Klamp je je vast aan het karretje of geef je jezelf over en zie je wel hoe het loopt ” , aldus Mariska Boer.