In wijkcentrum De Kleine Lelie kunnen mensen met vragen over administratief onderhoud elke dinsdagmiddag terecht voor advies van vrijwilligers.

Het inloopspreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen. Een team van vrijwilligers beantwoordt vragen over onder andere administratie, formulieren, inkomen en werk. Daarnaast is het mogelijk om hulp aan huis te krijgen. Een vrijwilliger komt dan aan huis om te helpen bij het uitzoeken, opzetten en bijhouden van administratie en het maken van een overzicht, zodat op den duur mensen zelf hun administratie bij kunnen houden.

Je kunt in wijkcentrum De Kleine Lelie ook terecht voor andere vragen. Zo staat er op maandagochtend een groep vrijwilligers klaar om mensen te helpen bij problemen met hun computer. Trees van Dijk (60) komt regelmatig in het buurthuis en vindt het goed dat er veel initiatieven zijn om mensen te helpen: “Het is niet alleen fijn dat mensen hier geholpen kunnen worden met hun problemen, voor sommigen is het ook een manier om sociale contacten te onderhouden”.