De Nederlandse winkelketen C&A is donderdag 5 september overgegaan naar een nieuw pand aan de Kerkstraat in Hilversum. Dit pand stond al geruime tijd leeg was voorheen het pand van V&D.

C&A-woordvoerder Kim Boomsma zegt: Dat het nieuwe pand meer vierkante meters biedt om het winkelconcept volledig tot haar recht te laten komen. Het nieuwe concept heeft een warmere uitstraling en moderne faciliteiten zoals een loungehoek met wifi. Vragen over welke bedragen erin om gaan wilde ze niet beantwoorden.

Winkelmedewerker Yvonne Benten (58) is al 14 jaar werkzaam bij C&A en vindt de nieuwe locatie prachtig. Alles is nu gelijkvloers en veel overzichtelijker, ook staan er meer mensen bij de kassa zegt: Yvonne Benten. Ria Peters (60) is klant van C&A en vindt de uitstraling van de nieuwe winkel frisser dan voorheen. Ze winkelt regelmatig bij C&A en vindt het een vooruitgang voor het bedrijf.

Kledingwinkel WE Fashion, ook gelegen in de Kerkstraat ziet geen concurrentie in C&A. Filiaalmanager van WE Fashion Jammy Muase (25) stuurt naar eigen zeggen zelfs vaak klanten door naar C&A.