Café NulVijfenDertig bestaat vijf jaar en dat wil het café vieren door een weekend lang een feest te geven. Vrijdag- en zaterdagavond zijn er discofeesten en op zondag viert NulVijfenDertig het jubileum met een borrel.

In eerste instantie wilde het café het jubileum alleen vieren door middel van de borrel op zondagmiddag, hierbij kan men ook naar livemuziek luisteren.De band Lara Leaves komt optreden, zij spelen verzoeknummers van de gasten. Later heeft één van de dj’s voorgesteld om te komen draaien in het weekend. Hierdoor is het idee ontstaan om een heel weekend lang feest te vieren. Vrijdag en zaterdagavond is er een disco-avond. Beide avonden hebben een thema, op vrijdagavond is het thema ‘nineties party’. Op zaterdagavond is het thema ‘floorfillers’.

‘We nodigen zoveel mogelijk gasten van het café uit om dit weekend te komen. We hebben ontzettend veel vaste gasten en die zijn we heel erg dankbaar dat zij in de afgelopen vijf jaar regelmatig zijn geweest. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat we dit jubileum vieren, zonder hen zouden wij geen werk hebben”, vertelt Marjolein Cornelisse, bedrijfsleidster van NulVijfenDertig.

In het pand van café NulVijfenDertig heeft voorheen ongeveer dertig jaar lang het café ‘Het wapen van Hilversum’ gezeten. Vijf jaar geleden hebben de huidige eigenaren van NulVijfenDertig het pand overgenomen. Sindsdien zijn er een aantal dingen veranderd, er kwamen nieuwe toiletgroepen, de aankleding werd veranderd en zelfs de stijl werd aangepast. Het café is zich ook gaan richten op een ander publiek. “We hebben een ander publiek gekregen door bijvoorbeeld de huisregels aan te passen. Zo mag je geen petje op en mag je geen joggingsbroek aan. Je hoeft niet netjes gekleed, maar je moet in elk geval even een spijkerbroek aantrekken”, aldus Cornelisse.

Ook is de muziek in het café aangepast. Vroeger werd er veel rockmuziek gedraaid, nu is er meer soul en jazz te horen. Op vrijdag en zaterdagavond is er vooral disco. Hierbij wil NulVijfenDertig zich voornamelijk richten op de 25-plussers.