Talencentrum Talk & Travel start dinsdag voor het eerst met een tiendelige cursus Spaans in buurtcentrum De Geus. De taalcursus doet na verschillende locaties door het hele land nu ook zijn intrede in Hilversum.

Marjan van Genne, oprichter van Talencentrum Talk & Travel, is blij met de uitbreiding van het talencentrum. “De Geus leek ons een leuke locatie en zij waren ook erg enthousiast.” De cursus bestaat uit tien lessen van anderhalf uur en richt zich op het kennismaken met de Spaanse taal. “Het is een beetje afhankelijk van de groep of alle tien de hoofdstukken ook behandeld worden, maar als je alles hebt gehad, dan heb je alle basiswoorden van de dagelijkse taal en de belangrijkste grammatica. Van daaruit proberen we mensen aan het praten te krijgen, dat ze zelf zinnen kunnen creëren met de woorden die ze geleerd hebben,” aldus Van Genne.

Volgens Van Genne moet je jezelf na de cursus wel redden in een Spaanstalig land. “Na tien lessen kun je oppervlakkig conversaties houden en met handen en voeten erbij in ieder geval duidelijk maken wat je wil.”

Voor wie het leuk lijkt om een aardig woordje Spaans te spreken, kan zich nog aanmelden via de website. De cursus begint dinsdag om 19.00 uur in De Geus en kost 145 euro inclusief lesmateriaal.