Feest was het zaterdagavond in de Koepel, de organisatie Versa Welzijn organiseert een discoavond voor mensen met een beperking. Versa Welzijn is een welzijnsorganisatie die actief is in de Gooi-en Vechtreek. De organisatie organiseert veel evenementen en informatieavonden in Hilversum voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

De organisatie Versa Welzijn biedt vele minderheden in de maatschappij allerlei activiteiten. Voor mensen met een beperking wordt er niet zo snel gedacht een stap avond terwijl hier juist behoefte aan is. “Sander zegt al zijn afspraken af, voor een avond als deze”. Dit zijn de woorden van Felicia van den Hout, 52 jaar en de moeder van Sander die autisme heeft. “Deze georganiseerde avonden zijn belangrijk voor onze kinderen maar ook voor de ouders die steun bij elkaar vinden Wij begrijpen elkaar net iets beter dan andere ouders. De gemeentes staan te weinig stil bij hoe belangrijk zo’n avond is. Ze zouden meer moeten subsidiëren voor deze activiteiten. En ook aandacht geven aan kinderen met een beperking die door veel mensen in een hokje worden geplaatst. Ik zeg altijd als je blij wil worden moet je naar deze disco te komen, geluk en vreugde straalt ervan af. Door deze avonden voelen onze kinderen zich even normaal, net als elke puber die een avondje gaat stappen met zijn vrienden.”