HILVERSUM - Onderwatersport Vereniging Hilversum (OSVH) organiseert op woensdag 26 september en op woensdag 3 oktober 2018 introductieavonden in zwembad ‘De Lieberg’ te Hilversum. “Dit is een buitengewoon leuke ervaring om meer te weten te komen over duiken. Tevens is er de mogelijkheid meer te weten te komen over twee andere sporten die je onder water kunt beoefenen: Hockey en Rugby,” vertelt duikinstructeur en tevens hoofdtrainer Ilona van den Brink.

Op het programma van deze twee woensdagen staan introductie, uitleg over niet commerciële vereniging, onze opleidingen, mogelijke brevetten en kosten centraal. “Natuurlijk staat het duiken met perslucht, wat het hoogtepunt van de avonden is, voorop,” vertelt duik-instructeur Ilona van den Brink.

De doelgroep voor deze twee avonden zijn voornamelijk beginners. Onderwatersport Vereniging Hilversum (OSVH) wil zo veel mogelijk nieuwe mensen kennis leren maken met het duiken. Gevorderde duikers zijn ook welkom. Mensen die in het buitenland een duikopleiding hebben gevolgd en hun kennis willen verdiepen eveneens. De vereiste minimale leeftijd is vanaf 14 jaar.

Op 23 september staat de OSVH met een stand op ‘Hilversum actief’ in Hilversum. ‘Hilversum Actief’ wil OSVH een podium bieden om zichzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek.