HILVERSUM - Kinder- en zorgboerderij De Hertenkamp heeft sinds kort hun eigen website. Ze wilden al langere tijd graag meedoen in de digitale wereld. Met een website kan de communicatie met haar bezoekers en vrienden van de kinderboerderij hopelijk een flinke ‘boost’ krijgen. Ontwerpfabriek Hilversum, sponsor van de boerderij, bood zich aan hun hiermee te helpen.

“Wat een cadeau en we zijn niet eens jarig. De middelen voor een nieuwe website ontbraken en daarom zijn we heel erg blij dat JP de Swart van Ontwerpfabriek uit Hilversum ons met websitemachine.nl op weg wil helpen. Het werkt echt zo makkelijk, onze ezel kan het ook”, aldus beheerster Yvonne Bon.

De website is inmiddels online, maar er wordt nog steeds aan gewerkt. Op het moment kan je op de website dingen vinden voor kinderen, die meer willen weten over de dieren. Wel zo handig, als je besluit een spreekbeurt over de Kinderboerderij te maken. Maar ook volwassenen moeten er vinden wat ze zoeken. Zoals adres, bezoektijden maar ook organisatiestructuur en financiële onderbouwing.

Op de site komen nieuwtjes te staan over de boerderij. Deze worden ook gedeeld op de Facebook pagina KiBoDeHertenkamp. Maar er kan bijvoorbeeld ook gedoneerd worden via de website. “Van een simpele knop om je aan te melden als donateur, tot ‘losse’ donaties voor individuele dieren in één klik. We hopen onze fans te verrassen met onze volledig opgefriste website en wensen iedereen veel klik-plezier!”, vervolgt Bon