BV Hilversum, een bedrijf dat evenementen organiseert voor ondernemers, en de gemeente organiseren jaarlijks een nieuwjaarsbijeenkomst Hilversum Verbindt om Hilversum kennis te laten maken met haar ondernemers, politici, buurtverenigingen en andere organisaties. Op 9 januari gaat het de feestelijke middag om 4 uur ’s middags weer van start in de St. Vituskerk in Hilversum.

Hilversum Verbindt is een jaarlijks evenement dat in werking gezet om de Hilversummers te verbinden met locale organisaties. Dit is een ideale gelegenheid om in contact te komen met nieuwe mensen en je netwerk uit te bouwen, maar ook om bijzondere mensen en ondernemingen in het zonnetje te zetten.

De middag zal muzikaal begonnen worden met het jeugdstrijkorkest Het Cuypersensemble. Ook het Radio Filharmonisch Orkest zal meerdere keren te horen zijn. “Muziek is een belangrijk aspect bij de bijeenkomst”, meldt de site van Hilversum Verbindt. Dit jaar zal het orkest meerdere keren muziekstukken spelen in plaats van aan een stuk door zoals voorgaande jaren.

Burgemeester Pieter Broertjes is ook dit jaar van de partij. Hij opent de bijeenkomst met een nieuwjaarstoespraak en reikt de Hilversumse Speld uit aan een inwoner uit Hilversum die zich op bijzondere wijze inzet voor de gemeente.

Elk jaar geeft de voorzitter van BV Hilversum, Kim van Kampen, een toespraak voorgaand aan de uitreiking van de Rabobank Business Award. Dan kunnen alle aanwezigen stemmen op de Rabobank Business award. Inwoners konden hier hun favoriete bedrijf voordragen. Via een onlineverkiezing worden de drie finalisten bepaald. De prijs wordt uit handen gegeven door BV Hilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Aansluitend is er van 6 tot 8 uur ’s avonds een receptie voor de genodigden bij Gooiland Hilversum

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website: hilversumverbindt.nl