Het bedrijf ‘hands off my chocolate’, dat zich in Hilversum bevindt, gaat voor de eerste keer een actie uitvoeren op het station van Hilversum. Op maandag 1 oktober deelt het bedrijf namelijk gratis chocolade uit op het station.

Het doel van de actie is voornamelijk gericht op de consument, maar de producent heeft natuurlijk ook profijt van de actie. Veel mensen zouden wat meer tijd voor zichzelf willen nemen, maar vinden het lastig om zichzelf op de eerste plek te zetten. Dit bleek uit een onderzoek dat ‘hands off my chocolate’ heeft gedaan onder 400 chocoladeliefhebbers. Het bedrijf wil mensen stimuleren om af en toe gewoon een momentje voor zichzelf te nemen. Dit gaat dan natuurlijk wel in combinatie met een lekker stukje chocolade van het merk ‘hands off my chocolate’.

Voor het bedrijf is de actie natuurlijk erg voordelig. Op deze manier worden ze nog bekender onder de Hilversummer. Veel mensen, 90% van de deelnemers die meededen aan het onderzoek, vinden chocolade de perfecte lekkernij wanneer zij een momentje voor zichzelf nemen. Uit het onderzoek bleek ook dat twee derde van de 400 deelnemers hun chocola liever niet deelt. “Hands off my chocolate helpt hierbij een handje door de repen te voorzien van een aantal rondjes met jouw naam erop. Daarnaast staat er luid en duidelijk op de verpakking ‘hands off my chocolate’ – deze chocolade is te lekker om te delen”, aldus Kim van Drie, Chocolate Marketeer van ‘hands off my chocolate’.

Het station in Hilversum was de perfecte plek volgens het bedrijf. ‘Hands off my chocolate’ bevindt zich in Hilversum en wilde de actie daarom ook in Hilversum uitvoeren. “Onze fans van het eerste uur komen immers uit Hilversum, omdat we hier zijn begonnen”, gaf Van Drie aan. Ook lopen op het station erg veel mensen, vaak zijn dit de mensen die gehaast of druk zijn. De chocoladefabrikant wil juist hen vragen om een momentje voor zichzelf te nemen. Als de actie dit jaar een succes wordt, gaat het bedrijf volgend jaar weer een actie doen.