HILVERSUM – Boodschappentassen vol met speelgoed zijn vandaag ingeleverd door bewoners van Hilversum bij speel-o-theek ’’De Steeg’’ in Hilversum. Aanstaande zaterdag is namelijk de jaarlijkse speelgoedbeurs.

Vrijwilligers van de speel-o-theek zijn druk bezig met het controleren en nummeren van het ingeleverde speelgoed. Zo krijgt niet meer gebruikt speelgoed, dat nog steeds in goede staat is, een nieuwe kans. De prijzen van de ingebrachte artikelen worden in overleg bepaald en een derde van de opbrengst gaat naar de speel-o-theek. Speelgoed dat niet verkocht is, kunnen mensen achteraf ophalen of schenken aan de speel-o-theek. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 5 november tussen 10.00 en 12.00 uur de beurs bezoeken.