De jaarlijkse Gezellige Snuffelmarkt zal het weekend van 13 en 14 september plaatsvinden in de pastorietuin in Hilversum. De opbrengsten van de markt worden gedoneerd aan de Baarnse Motorrun Vereniging en Stichting Project Atalaya.

Volledig gratis kun je in Hilversum een bezoekje brengen aan het rad van fortuin, de handige huishoudkraam, de film- en muziektent en de allerbeste oliebollen proeven. De snuffelmarkt is het weekend van 13 september te bezoeken en de kraampjes zijn open van 10.00 tot 15.00 uur.

“Deze markt bestaat al meer dan 40 jaar, en ieder jaar gaat de opbrengst naar goede doelen,” Vertelt Alette Dullaart, lid van het snuffelmarktcomité. Deze kleine goede doelen-rommelmarkt geeft dit jaar zijn volledige opbrengsten aan Stichting Project Atalaya en aan de Baarnse Motorrun Vereniging.

Stichting Project Atalaya richt zich op het betalen van studiekosten voor de allerarmste studenten van de landbouwschool in Atalaya, Panama. De Baarnse Motorrun Vereniging organiseert een jaarlijkse Nieuwenoord Motorrun voor de bewoners.