Sinds 1 september is restaurant Las Tapas na een korte zomerstop weer geopend. Door nieuwe eigenaren is de zaak na bijna 20 jaar bestaan in een nieuw jasje gestoken. Tot dusver lijkt de vernieuwing het restaurant van een kleurrijke toekomst te voorzien.

De reacties van de klanten op de veranderingen zijn zeer positief. Velen zijn onder andere blij met de verwijdering van het all-you-can-eat-systeem. Er kan nu net zoveel of weinig gegeten worden als de klant zelf wil.

Door de nieuwe mogelijkheid om vroegtijdig te reserveren, zijn de wachttijden nu veel korter en kunnen mensen in een kalme omgeving ongestoord genieten van hun eten. “Voorheen was het zo druk dat mensen echt anderhalf tot twee uur moesten wachten op een tafeltje. Dat is tegenwoordig niet meer zo en dat vind ik niet erg. De sfeer is daardoor relaxter geworden”, aldus Renate Vennik, de nieuwe mede-eigenaresse van Las Tapas.

Daarnaast heeft ook de inrichting van de zaak een nieuwe look gekregen. “We hebben de zaak wel Las Tapas gelaten, maar dan wat frisser en wat nieuwer. Negentien jaar geleden was het hip en trendy, maar nu niet meer”, aldus Vennik. Zij heeft samen met mede-eigenaar Marco Beek gezorgd dat de plek door middel van een nieuwe vloer, andere meubels en betere verlichting een moderne en lichte uitstraling heeft gekregen.

De bekende plek in Hilversum is met de opknapping weer voorbereid op nog vele jaren succes. De eigenaren zien de toekomst van het restaurant zeer rooskleurig in. “Het was vroeger een hele populaire place-to-be in Hilversum en dat is het nog steeds. Iedereen kent las tapas en het is nog steeds een hele leuke zaak.”