Bij Project ‘T park komen er 52 woningen midden in de natuur van Hilversum te staan. Het project ‘T park ligt in een groene omgeving en het ligt dicht bij de randstad.

Volgens verkoopmakelaar Kim Baker van Dorenbos & Rasch makelaars is ´T Park zeer bijzonder door de ligging en beschikbaarheid van de faciliteiten. Ook geeft Kim Baker aan: ¨Rondom de randstad zijn er weinig kavels beschikbaar, en de ligging midden in de natuur is zeer bijzonder.¨

Er komen verschillende soorten woningen te staan op de locatie aan de Soestdijkerstraatweg. Dit verschilt van twee-onder-een kapwoningen tot vrijstaande woningen. De woning kunt u als koper naar eigen voorkeur aanpassen om zo tot een perfect totaalplaatje te komen. De locatie van ‘T park is vlakbij het treinstation “Hilversum sportpark”, ook ligt ‘T park vlakbij de snelwegen de A1 en de A27.

De huizen die gebouwd worden bij dit project zijn duurzaam en daardoor krijg je een lage rente bij de aanschaf. Er is namelijk een duurzaamheidshypotheek die ervoor zorgt dat de koper een voordeel heeft met lagere maandlasten en rentekosten, geeft makelaar Kim Baker aan.