Zaterdag 16 december organiseert de Rabobank een wintermarkt op het C&A-plein in het centrum. Rabobank Hilversum huurt voor alle ondernemende buren een kraampje met als doel het versterken van een band.

Voor alle lokale ondernemers met een vestiging op het C&A-plein huurt Rabobank een kraampje. Een aantal van deze winkels zijn Cosmo, De Boekhandel en Lekker Limburg. “Verder zal er een snowboard-simulator staan en delen we gratis chocolademelk uit”, zegt Patrick Mondria, een van de initiatiefnemers. Hij geeft aan te willen zorgen voor een ontspannen sfeer onder de bezoekers én de ondernemers.

De reacties van deze ondernemers om deel te nemen aan de wintermarkt waren erg positief: “We hebben alle ondernemers benaderd om te vragen of ze hieraan mee wilden doen en allemaal reageerden ze volmondig ‘ja’”, zegt Mondria. Samen met zijn collega’s Jelle Brands, Wendy van Huissteden en Tim Nagtegaal heeft hij dit idee spontaan bedacht nadat Mondria besefte dat hij zijn buren op het werk niet eens kent.

“Ik hoop onze buren deze middag weer wat beter te leren kennen. En natuurlijk op een hoop gezelligheid”, aldus Mondria. Als het een groot succes wordt, kunnen we misschien over een paar maanden ook wel een zomermarkt verwachten.