Martin Šimek, de Nederlandse radiopresentator van Tsjechische komaf, komt dit seizoen naar het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Met een nieuw programma waarin hij zijn gasten op een intieme manier interviewt.

Martin Šimek staat erom bekend enkel en alleen gewapend met zijn woorden alles uit zijn publiek te halen. Hij creëert een intieme sfeer in de zaal, waarin het publiek wordt uitgedaagd alles te vertellen over hun persoonlijke leven en idealen. De winnaar van de zilveren reissmicrofoon staat zondag 9 december om 14:30 aan de Kolhornseweg 9 in het kleine theater Kleintje Kunst, waar plaats is voor 49 mensen. De kaartverkoop voor het optreden is al gestart, de kaarten kosten 17 euro. |

Theater Kleintje Kunst
Het kleine theater heeft in de nieuwe speellijst van het seizoen met Martin Šimek een prominente naam weten te strikken. Het theater financiert alles zelf, zij ontvangen geen subsidie van de gemeente. Het seizoen wordt op zondag 23 september feestelijk geopend met een borrel in het kleintje kunstcafé. Hier is geen entreeprijs aan verbonden.