HILVERSUM – Het nieuwe boek ‘Harry Potter and the Cursed Child’ van J.K. Rowling is in het Engels al uit. Op de nacht van vrijdag 18 november op zaterdag 19 november is de Nederlandstalige versie: ‘Harry Potter en het vervloekte kind’ te koop in heel Nederland. Boekhandel de Voorhoeve organiseert een speciale avond rondom de lancering van het nieuwe Harry Potter boek.

De boekenwinkel blijft vanaf middernacht open tot iedereen die een exemplaar wil, er een heeft. Het nieuwe boek is een aanvulling op de zevendelige serie van Harry Potter. Klaartje de Vocht, verkoopster van de Voorhoeve is erg enthousiast over de avond. ”Er zijn al veel enthousiaste mensen aan de toonbank gekomen voor ons boek, dus dat belooft veel goeds!” Aldus de Vocht De boekhandel hoopt op een gezellige avond vol, hoe de fans zichzelf noemen, Potterheads.

Op de avond van de verkoop zullen er kleine hapjes en drankjes aanwezig zijn. Met een gezonde spanning wachten de verkopers tot ze na twaalven de boeken over de toonbank mogen schuiven.

Boekhandel de Voorhoeve is te vinden op Kerkstraat 77-79 te Hilversum.