HILVERSUM – De Hilversumse Onderneming van het Jaar verkiezing heeft de eerste tussenstand bekend gemaakt. Dit gebeurde op 16 november via de website van de organisatie. Van Schijndel Schoenen staat momenteel op de eerste plek.

Van Schijndel Schoenen bestaat volgend jaar 90 jaar en zou de Rabobank Business Award een mooie bekroning op het werk vinden. Marcel Schevers is, samen met zijn vrouw, eigenaar van de winkel en was verrast toen hij het nieuws hoorde: “De nominatie was voor ons al een verrassing. Dat we nu op de eerste plek staan, is helemaal mooi. Vorig jaar hebben we behoorlijk verbouwd en we zijn in maart heropend. We zien de nominatie met name als een leuke bevestiging van de richting die we met het hele team zijn ingegaan.”

De Hilversumse Onderneming van het Jaar is een verkiezing georganiseerd door de gemeente Hilversum, Rabobank Gooi en Vechtstreek en de BV Hilversum. Het doel van de verkiezing is de regio te verbinden op economisch vlak en daarnaast onderwijs, overheden en bedrijfsleven te verenigen.

PUURbroeken en No-Excuses Strength & Conditioning Centre staan op de tweede en derde plek, gevolgd door nog 23 andere ondernemingen in Hilversum. Inwoners kunnen stemmen tot 13 december. De uitreiking volgt in het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 10 januari 2017.