HILVERSUM – Op de infomarkt van 24 september van de Anna’s Hoeve zijn zo’n 100 mensen afgekomen. Op deze infomarkt over zelfbouw in de nieuwste wijk van Hilversum konden vragen gesteld worden over de 6 nieuwe kavels die maandag 10 oktober in de verkoop gaan. Ook was de Lorentzschool aanwezig, zodat potentiële kopers met kinderen alvast kennis konden maken met de nieuwe basisschool die in de nieuwe wijk gebouwd gaat worden.

De organisatie van de infomarkt op de Anna’s Hoeve spreekt van een groot succes: “Dit is al de 4e keer dat de infomarkt georganiseerd wordt. De vorige keren trokken we veel belangstellenden, maar het is toch de vraag of dat dit jaar weer zo zal zijn. Al met al kunnen we wel zeggen dat we wederom dik tevreden zijn”.

Ook het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) was aanwezig. Het CPO is een groep mensen met dezelfde ideeën en wensen, die samen een groep woningen bouwt. Hier komt geen ontwikkelaar aan te pas. Ook een bouwer uit het CPO spreekt van een geslaagde dag: ”Het gaat hartstikke goed. Er is veel belangstelling en we hebben al enkele nieuwe inschrijvingen binnen.”