HILVERSUM – Theatron Events zong afgelopen zaterdag Christmas Carols in de Havenstraat en de Vaartweg. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur heeft de groep bij verschillende ondernemers binnen of buiten gezongen. De laatste kerstinkopen konden worden gedaan onder het genot van vrolijke kerstliedjes.

“De sfeer was echt kerst. Volgend jaar willen we het weer doen, we hopen dat het dan weer net zo leuk wordt als dit jaar. Er werd door veel mensen in de auto of op de scooter getoeterd en er bleven veel mensen staan om te luisteren”, vertelt Mai Bake van Mai’s Kostuumverhuur.  Het organiseren van de Christmas Carols was een onderdeel van het project om de aanloopstraten weer populairder te maken: “De ondernemers en pandeigenaren van de Havenstraat en de Vaartweg zijn hard aan de weg aan het timmeren om deze straten weer op de kaart te zetten.”

De zangers en zangeressen van Theatron Events zongen in compleet kersttenue allerlei kerstliedjes, onder andere ‘Gloria in excelsis deo’ en nog vele andere nummers. Ondernemers die deze kerstmiddag mogelijk maakten waren Sushi Time Hilversum, Blues Mode, Gerard Vos kappers, Linda’s Little Britain, Domino’s, Mai’s Kostuumverhuur en Van der Schaft Doe & Maatwerk. Verschillende ondernemers in de straten zijn bezig met meer projecten om de straten weer populairder te maken. In oktober werden er kioskvlaggen geplaatst om zo de straten meer te laten opvallen en aantrekkelijker eruit te laten zien en deze winter was een van de projecten ook het ophangen van kerstverlichting.