Alweer voor de elfde keer organiseert Bruisend Organiseert in samenwerking met Brasserie Zonnestraal op 9 en 10 december de Winterfair Hilversum op Landgoed Zonnestraal. Het belooft een drukbezochte markt te worden met allerlei verschillende kraampjes en entertainment.

Van cadeausets voor de feestdagen tot oliebollen en appelflappen is de Winterfair dit jaar met grote variëteit aan kerst gerelateerde artikelen. Maar liefst 55 deelnemers doen mee met allemaal hun eigen kraampjes. Deze deelnemers zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen. ‘’Er zullen geen kraampjes zijn die telefoonhoesjes of aardbeien staan te verkopen’’, meldt Gera van Vliet, organisator van de Winterfair.

Naast de kraampjes met kerstspullen hebben Bruisend Organiseert en Brasserie Zonnestraal ook gezorgd voor entertainment. Op beide dagen zijn er mini workshops handlettering waar iedereen bij kan aansluiten. Daarnaast staat dit jaar Circus Moustache voor de eerste keer op de Winterfair. Dit circus verwacht de grootste trekpleister te zijn. Van Vliet: ‘’We verwachten wel 5000 bezoekers per dag, mede door het circus. Dat is dan ook harstikke leuk voor zowel jong als oud’’.

Dit jaar is de Winterfair weer terug op Landgoed Zonnestraal. Landgoed Zonnestraal is volgens Van Vliet de perfecte locatie: ‘’Buiten dat het een natuurlijke, bosrijke omgeving is met veel ruimte, is het ook een bekende plek die iedereen goed weet te vinden, omdat hier van oudsher het sanatorium zat’’. Hierdoor kunnen Bruisend Organiseert en Brasserie Zonnestraal de Winterfair dan ook in samenwerking organiseren.

Het doel van de Winterfair is vooral om een leuke interactie met de bezoekers te hebben. Organisators hopen dit te bereiken door de geselecteerde deelnemers die leuk met de bezoekers om kunnen gaan. Daarnaast zal ook het circus hier een rol in spelen, omdat dit veel volk van alle leeftijden zal trekken.