HILVERSUM – Kledingketen Zara heeft een nieuwe winkel geopend in Hilvertshof. Het filiaal opende op 10 november zijn deuren in het centrum van de mediastad.

De winkel telt twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van ruim 3.400 vierkante meter. Het filiaal in Hilvertshof is de 25ste van Nederland. Wereldwijd heeft Zara meer dan 2.000 vestigingen. Zara staat bekend om haar betaalbare kleding. De schoenen, accessoires en kleren zijn geïnspireerd op collecties van grote merken die vertoond worden op catwalks. Zo is het aanbod altijd up-to-date. Wekelijks ontwerpt en verkoopt Zara nieuwe producten. Modegigant Inditex, waar  Zara deel van uitmaakt, bezit ook winkels als Pull & Bear, Massimo Dutti en Bershka.

Filiaalmanager Didani Raoef van Zara, 27, is blij met de winkel: “Ik ben heel trots op de winkel. Het heeft een fijne uitstraling en het is een mooie aanvulling voor Hilvertshof. Ik ben ontzettend tevreden, we hebben al veel complimenten van klanten mogen ontvangen. Ze vinden de winkel overzichtelijk en ze kunnen vaak vinden wat ze zoeken. Ons filiaal is anders dan andere Zara winkels. Bij ons staan de klanten centraal, we willen zoveel mogelijk de klant helpen. In andere winkels is het vaak te druk om de tijd te nemen voor een klant. Ook zijn wij up-to-date met nieuwe collecties. Wij proberen daar heel innoverend in te zijn.”

Hilversummer Roos Verbruggen, 18, zegt: “Ik ben al in de nieuwe Zara geweest. Het is echt onwijs mooi geworden daar. Ik ben blij dat ‘ie weer open is. Gelukkig is de winkel ook veel groter nu. Ik vind het helemaal leuk!”

Hilvertshof wordt momenteel verbouwd tot een nieuw winkelcentrum. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van ongeveer 20.000 vierkante meter. Grote kledingketens, zoals H&M en Zara, bevinden zich in het winkelcentrum. In het voorjaar van 2017 opent ook kledinggigant Primark haar deuren in het nieuwe winkelcentrum.

fullsizerender-2